Introducció Pla de l'Avella
Cuadro de texto: Entrada a Pla de l’Avellà.
Cuadro de texto: Entrada Sorra, Ja.
Cuadro de texto:  Utilitats
Cuadro de texto: Historics el Pla
Cuadro de texto: Historics Platja 
Cuadro de texto: Treballem
   Per un 
Pla de l’Avellà 
millor. 
Cuadro de texto: Serveis i Establiments del Pla
Cuadro de texto: Links
Cuadro de texto: Treballem per un Pla de l'Avellà cap davanter
Cuadro de texto: ASSOCIACIÓ DE VEÏNS PLA DE L’AVELLÀ
Cuadro de texto: El Port Esportiu de Mataró principal responsable de la manca de sorra a les nostres platges, els darrers anys.

Finalment, varen fer l’aportació de sorra, quan estàvem a punt de quedar-nos sense platja.

Però si no fan una actuació per preservar-la, haurà estat una feina baladí i a mig termini tornarem a quedar-nos sense platja.

Esperem que aquesta vegada ens escoltin, ja que fins ara, poc cas ens han fet, i així li va anar a la nostra platja. Tot per no fer la seva feina quan tocava i com calia. Malgrat els nostres advertiments a les diferents administracions amb competències. L’any 2008 segueixen sense fer-nos cas, segons els temporals que tinguem entre el 2011 i el 2013 estarem on estàvem el 2004.
Cuadro de texto:  Benvinguts a la Web de l’Associaciò de Veïns Mar Pla de l’Avellà .
Cuadro de texto: Pla de l’Avellà. Trobareu la nostra historia i les principals fites aconseguides. Així com les darreres noticies i propers esdeveniments en el Pla de l’Avellà. 
 Sorra, Ja. Trobareu tot sobre la problemàtica de la nostra platja, el que ha esdevingut els darrers anys i el seu futur incert.
 Utilitats. Posem al vostre abast utilitats, consells i enllaços per ajudar-vos a mantenir el vostre ordinador en bones condicions, axis com diversa informació informàtica d’interès.
 Històric. Posem al vostre abast ordenat cronològicament i per temes un històric en format PDF amb els principals esdeveniments i noticies de la nostra Associació, el Pla i la platja. Us farà falta el programa Adobe Acrobat Reader.
 Establiments del Pla i dels Associats. Tots els establiments, serveis i telèfons d’interès del Pla.Tambè podeu trobar-hi enllaços a establiments i serveis dels nostres associats.
 Links. Teniu enllaços a estaments públics i altres web d’interès.
Cuadro de texto: Enquestes N-II RENFE
Cuadro de texto: Jaciments a Cabrera de Mar

El Pla de l’Avellà demana contenidors soterrats.

 

Tenim prou espai public i separat dels habitatges, per instalar-los.

Prou de contenidors escampats arreu dels nostres carrers, ja que son un menys preu al medi.

 

     El Porta a Porta de Vilassar de Mar

 

Finalment s’ha acabat el problema, perquè Vilassar  ja finalment  ha posat contenidors i els cabrerencs no tindrem de suportar el cost econòmic que representava pel nostre municipi tindre d’accepta una quantitat molt important de tots tipus d’escombraries dels veïns de Vilassar que no podien fer o simplement no volien la recollida porta a porta /PAP)

.

Ara els veïns del Pla de Cabrera ja podrem disposar de més espai en els nostres contenidors i esperem no tinguem de tornar a veure els nostres contenidors sempre plens i un munt de deixalles a terra, perquè el municipi veí vulgui imposar un sistema de recollida que la majoria del poble rebutja.

El Pla Recicla.

 

Fem-ho cada dia millor, davant el dubte millor fer servir el contenidor de rebuig abans de contaminar els contenidors de selectiva.

Recordem que portar restes de pintures, olis, piles, ect.. a la deixalleria del camí del mig o la mòbil ens rebaixa el rebut anual de recollida d’escombraries.

El % de descompte s’incrementa, segons el nombre de vegades que hi anem durant l’any.