Noticies Pla de l'Avellà
Cuadro de texto: Treballem per un Pla de l'Avellà cap davanter
Cuadro de texto: ASSOCIACIÓ DE VEÏNS PLA DE L’AVELLÀ
Cuadro de texto:             Noticies del Pla de l’Avellà 
Cuadro de texto: Però abans, va passar el que podeu veure a baix i molt més. Si voleu sapiguer tot el que va passar aneu a l’enllaç
Sorra, Ja.  O be historics pdf . Si voleu sapiguer el que esta pasant, aneu a Noticies Platja.
Cuadro de texto:                 Telefons.
Mossos:  088

Policia Cabrera de Mar: : 93 754 04 01 - 600 51 61 51

Policia de Vilassar de Mar: 93 754 10 20
Cuadro de texto: Desprès d’uns anys d'erosió i destrucció finalment s’ha aconseguit recuperar la sorra i conseqüentment la platja i el camí. Quan no quedava pràcticament platja, ni infraestructures i el camí era una llarga escullera.
Cuadro de texto: Titulars:
Seguretat.
Notices Cabrera i Vilassar
Noticies Platja.
Noticies Breus Ultima Hora.
Escola Bressol.
Nou enllumenat.
Actuacions pendents.
Enquestes
Cuadro de texto:     Entrada a Sorra, Ja.
Cuadro de texto:  Utilitats
Cuadro de texto:      Historics Platja 
Cuadro de texto: Informació Veïns
Cuadro de texto: Entrada a Pla de l’Avellà.
Cuadro de texto: Treballem
   Per 
Cabrera de Mar
Cuadro de texto: Cuadro de texto: Enquestes 
Pla de l’Avellà
Cuadro de texto:  Historics El Pla
Cuadro de texto: Establiments del Pla

 

Seguretat:

 

 Els darrers mesos, com ja sou coneixedors s’ha produït un degoteig de violacions d’habitatges pels anomenats silenciosos. La passada nit de 30 de maig quatre famílies del Pla varen sofrir la visita d’aquests lladres silenciosos i professionals.

Davant aquest fet i la possibilitat de tornar a rebre noves visites s’ha enviat un escrit als nostres municipis, demanant informació sobre els robatoris produïts els darrers dos anys, les mesures que pesant prendre de cara el futur i un increment urgent de la vigilància en el nostre indret. També s’han mantingut entrevistes amb els dos alcaldes. De moment Cabrera, ja  a augmentat les patrulles. Esperem que Vilassar i els mossos facin el mateix.

 

 Els veïns tenim de procurar seguir els consells de seguretat, prevenció i comportament que recomana la policia.

 Així com estar alerta i comunicar a la policia local o els mossos la presencia de vehicles o persones sospitoses, rondant pel nostre veïnat.

 

Perquè els nostres municipis tinguin coneixement immediatament dels delictes, es convenien informar-ne a la policia local del termini municipal que pertany el nostre domicili. Independentment de la denuncia que fem davant els mossos.

 

Si teniu a be informar-nos a nosaltres, us ho agrairem.  Ja que així podrem crear un registre dels robatoris de tot el veïnat del Pla unificat, en el que solament incorporarem el tipus de robatori i l’indret del Pla, no  incorporarem cap dada personal, ni l’adreça complerta a fi de preservar la vostra intimitat.

 

Disposar de la informació quan abans millor és vital per iniciar les gestions que calguin, sense esperar que la burocràcia administrativa entri en funcionament a misses dites, com sol passar més freqüentment del desitjable.

 

 De moment no creiem convenient convocar-vos, ja que podríem crear una alarma social injustificada. Quan tinguem les dades sol·licitades, podrem sospesar si estem dintre de la normalitat que diuen les administracions i si aquesta normalitat és pot considerar raonable.

 

Si voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho:

Enviant un correu electrònic: avmpla1@hispavista.com

Trucant o  fen una perduda al mòbil:                    millor si feu la trucada amb un fix del Pla, ens quedarà enregistrat i ens posarem en contacte el més aviat possible, tenint la  seguretat que la trucada és d'un veí.

També podeu deixar-nos un escrit a la bústia de l’Associació del carrer Joan XXIII nº1. Aquest últim, nomes feu-lo servir si no podeu fer-ho amb cap de les opcions anteriors.

 

 Malgrat tot, si considereu necessari que us convoquem, restem a la vostra disposició per dur a terma la convocatòria sempre que el nombre de veïns sol·licitants sigui important.

                                                                                

                                                                                    20 de Juny de 2006.

Cuadro de texto: PLA DE L’AVELLA  FESTA D’ESTIU 2007

Dies 8, 13, 14 i 15 de Juliol

Un raig d’il-lussió